Tarieven en vergoeding
Zeilstra Acupunctuur

De kosten voor de eerste behandeling en het intake gesprek zijn € 70,-.
Een vervolgbehandeling is € 60,-

Declareren zorgverzekering
Zeilstra Acupunctuur Soest  is aangesloten bij de beroepsgroep Zhong en voldoet aan alle relevante kwaliteitseisen. Daarom kunt u onze behandelingen declareren bij uw zorgverzekering met aanvullende dekking.

Kijk voordat u een afspraak maakt voor alle zekerheid op uw polis onder het kopje ‘alternatieve/complementaire geneeswijzen’ of ‘natuurgeneeswijzen/natuurgeneeskunde’.

Check daar of u aanspraak kunt maken op een vergoeding en of u de nota’s naar uw zorgverzekeraar kunt sturen. De kans is groot dat de zorgverzekeraar de behandelingen en consulten volledig of gedeeltelijk vergoedt.

Kijk ook op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acupunctuur  voor actuele informatie.

Vergoeding acupunctuur

Geen behandelingen tot 6 april.

U zal wellicht in de media mee hebben gekregen dat Nederland de verdere besmetting van het corona virus wil beperken door zo min mogelijk contact te hebben met elkaar. Dit heeft ons doen besluiten om voorlopig de praktijk tot 6 April te sluiten. Dit om de veiligheid van u en mij zelf te kunnen garanderen. Houdt u de website in de gaten of laat uw emailadres achter om op de hoogte blijven wanneer er weer met behandelen wordt gestart.

Bedankt voor uw begrip!

Wij houden u op de hoogte.