Zeilstra Acupunctuur

Toegankelijk voor iedereen
Zeilstra Acupunctuur helpt mensen met lichamelijke en geestelijke pijnklachten. Acupunctuur, moxatherapie en cupping helpen het lichaam weer in balans te komen. Hierdoor kunt u weer goed bewegen. Bij elke therapie die u ondergaat is het belangrijk dat u op uw gemak bent. Remmelt Zeilstra is een acupuncturist die zorgt voor een ontspannen sfeer. Met zijn ervaring en kennis van de Chinese geneeskunde bent u in goede handen.

Therapeut Remmelt Zeilstra

De Chinese geneeskunde heeft mij altijd geïnteresseerd. Het fascineert mij hoe de Chinese geneeskunde het menselijk lichaam bekijkt vanuit een holistisch standpunt en van daaruit de patiënt behandelt. Dat is voor mij echt een eyeopener geweest. Ik wilde er zelfs graag mijn beroep van maken en heb er verschillende studies in gevolgd.

In juli 2010 heb ik ervaring opgedaan met acupunctuur door stage te lopen in het Second People’s Hospital te Qingdao in China. Daar heb ik van dichtbij mogen ervaren hoe acupunctuur en Chinese geneeskunde bijdragen aan het welzijn van de patiënten en de samenleving.

In 2013 ben ik afgestudeerd in de klassieke acupunctuur bij de academie voor Chinese geneeskunde Qing Bai. Ik heb mij aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Daar wisselen we veel kennis uit en houden we onze skills op peil. Intussen heb ik ook veel ervaring opgedaan met acupunctuur. Ik heb bij veel patiënten mogen zien hoe goed acupunctuur werkt bij onder meer de bestrijding van hun pijn.

Remmelt Zeilstra

Therapeut Remmelt Zeilstra

Professionele behandelruimte