Pijnbestrijding met acupunctuur

Pijnbestrijding met acupunctuur, de pijn is snel voorbij
Pijn kan je leven volledig bepalen. Elke dag ondervind je de gevolgen van pijn en ga je  minder goed functioneren. Pijn beïnvloedt je stemming en je gevoel van welbevinden. Pijnbestrijding met acupunctuur kan er voor zorgen dat uw lijf en leven weer soepel en draaglijk wordt. Zodat u weer onbekommerd kan leven zonder die voortdurende pijn.

Soorten pijn
Er zijn veel soorten pijn, zoals: spierpijn en hoofdpijn, rugpijn en pijn in je gewrichten. Zeilstra Acupunctuur behandelt alle soorten pijn waar ook in het lichaam, chronisch of acuut, jarenoud of recent. Hoe doen we dat? We gaan op zoek naar de oorzaak van de pijn en kiezen een behandeling die uw pijn verlicht en wegneemt. 

Acupunctuur of pijnstillers

Het gebruik van pijnstillers loopt ook in Nederland snel op. Maar de risico’s zijn groot. Als u steeds zwaardere pijnstillers krijgt voorgeschreven is er kans op verslaving en overdosering. Vaak hebben deze medicijnen zware bijwerkingen en kan je er suf van worden. Daardoor ontwikkelt u weer andere klachten. Bovendien wordt u minder mobiel omdat het besturen van voertuigen door pijnstillers wordt beperkt. In veel gevallen is acupunctuur een betere oplossing.

Verantwoorde pijnbestrijding met acupunctuur
Met acupunctuur krijgt u op een verantwoorde manier controle over uw pijn. Zeilstra Acupunctuur maakt gebruik van dr. Tan’s balansmethode. Die is zeer effectief is en heeft zeker geen bijwerkingen. Deze acupunctuurmethode werkt vrijwel direct bij alle soorten pijn, ongeacht de oorzaak. U merkt al bij de eerste behandeling verlichting. Ook als u al bij een pijnpoli loopt, is het een goed idee om ernaast uw pijn of andere klachten met acupunctuur te laten behandelen.

Minimale ingreep, groot resultaat
Acupunctuur is eigenlijk een minimale ingreep in uw lichaam en systemen. Het werkt met slechts een paar kleine naalden die maar enkele tienden van een millimeter dik zijn. Maar ze stimuleren uw immuunsysteem in het aangedane gebied. Daardoor wordt de doorbloeding bevorderd en neemt de aan- en afvoer van voedingsstoffen naar het aangedane gebied toe. En de pijn verdwijnt.

Pijnbestrijding met acupunctuur

Ongelofelijk, pijn is snel verminderd. Heel goed 👍

Professioneel, er is goed geluisterd naar mijn probleem. En ben netjes behandeld

– Manuela, Kockengen

Vriendelijk en goede behandeling met succes

Prima behandeling en slik geen pijnstillers meer

Jeanette, Soest

Verrassend!

Spannend. Blij dat er resultaat is geboekt. Denk dat de acupunctuur de pijn heeft verminderd. Top was het resultaat van de rust die ik heb gekregen. En het beter slapen.

Annemiek, Soest

Super bedankt

Stelt je op je gemak. Blijft zoeken naar verbetering.

Irma, Hilversum

Bijzondere ervaring

Help echt bij pijn, zeker voor herhaling vatbaar.

J.I.L, Soest

Goed gevoel

Bij dhr. Zeilstra werd er daadwerkelijk iets gedaan aan mijn klachten.

Cisca, Soest

Heel deskundig, rustig en prettig. En vooral: met een goed resultaat!

Na een eerdere goede ervaring met een andere acupuncturist, die in verband met pensioen stopte, ben ik overgestapt met in eerste instantie knieklachten. Die zijn prima verholpen. Later ben ik voor diverse andere klachten behandeld: steeds met goed resultaat.

Y.J de Best, Barneveld

Heel goede ervaring. Werkt geweldig

Accupunctuur heeft mij na een hersenschudding heel goed geholpen. Zelfs de prisma afwijking die ik over had gehouden is weg. Heel bijzondere ervaring en zeer goed.

Jan, Hilversum

Klaar met pijn?

Maak een afspraak

Niemand hoeft langer rond te lopen met pijn dan nodig is. Bent u benieuwd wat acupunctuur voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Zeilstra Acupunctuur Soest.

Bel met 035 - 88 88 514 en maak een afspraak of vul het formulier in.

Hoe ziet een eerste afspraak eruit?

De eerste behandeling begint altijd met een intakegesprek. Hier worden de klachten besproken en er wordt gekeken naar de levensstijl, voeding, medicatie en klachtenhistorie. Er volgt een kort lichamelijk onderzoek waarbij o.a. naar de tong gekeken wordt en er een polsdiagnose word afgenomen.

Vervolgens wordt de diagnose gesteld en gaan we over op het kiezen van behandelplan en behandelmethode.

Bent u klaar met pijn en wilt u verder geholpen worden?

Maak een afspraak!

Hoe heeft u ons gevonden?