Pijnbestrijding met acupunctuur

Pijnbestrijding met acupunctuur, de pijn is snel voorbij
Pijn kan je leven volledig bepalen. Elke dag ondervind je de gevolgen van pijn en ga je  minder goed functioneren. Pijn beïnvloedt je stemming en je gevoel van welbevinden. Pijnbestrijding met acupunctuur kan er voor zorgen dat uw lijf en leven weer soepel en draaglijk wordt. Zodat u weer onbekommerd kan leven zonder die voortdurende pijn.

Soorten pijn
Er zijn veel soorten pijn, zoals: spierpijn en hoofdpijn, rugpijn en pijn in je gewrichten. Zeilstra Acupunctuur behandelt alle soorten pijn waar ook in het lichaam, chronisch of acuut, jarenoud of recent. Hoe doen we dat? We gaan op zoek naar de oorzaak van de pijn en kiezen een behandeling die uw pijn verlicht en wegneemt. 

Acupunctuur of pijnstillers

Het gebruik van pijnstillers loopt ook in Nederland snel op. Maar de risico’s zijn groot. Als u steeds zwaardere pijnstillers krijgt voorgeschreven is er kans op verslaving en overdosering. Vaak hebben deze medicijnen zware bijwerkingen en kan je er suf van worden. Daardoor ontwikkelt u weer andere klachten. Bovendien wordt u minder mobiel omdat het besturen van voertuigen door pijnstillers wordt beperkt. In veel gevallen is acupunctuur een betere oplossing.

Verantwoorde pijnbestrijding met acupunctuur
Met acupunctuur krijgt u op een verantwoorde manier controle over uw pijn. Zeilstra Acupunctuur maakt gebruik van dr. Tan’s balansmethode. Die is zeer effectief is en heeft zeker geen bijwerkingen. Deze acupunctuurmethode werkt vrijwel direct bij alle soorten pijn, ongeacht de oorzaak. U merkt al bij de eerste behandeling verlichting. Ook als u al bij een pijnpoli loopt, is het een goed idee om ernaast uw pijn of andere klachten met acupunctuur te laten behandelen.

Minimale ingreep, groot resultaat
Acupunctuur is eigenlijk een minimale ingreep in uw lichaam en systemen. Het werkt met slechts een paar kleine naalden die maar enkele tienden van een millimeter dik zijn. Maar ze stimuleren uw immuunsysteem in het aangedane gebied. Daardoor wordt de doorbloeding bevorderd en neemt de aan- en afvoer van voedingsstoffen naar het aangedane gebied toe. En de pijn verdwijnt.

Klaar met pijn?

Maak een afspraak

Niemand hoeft langer rond te lopen met pijn dan nodig is. Bent u benieuwd wat acupunctuur voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Zeilstra Acupunctuur Soest.

Bel met 035 - 88 88 514 en maak een afspraak of vul het formulier in.

Hoe ziet een eerste afspraak eruit?

De eerste behandeling begint altijd met een intakegesprek. Hier worden de klachten besproken, en er wordt gekeken naar de levensstijl, voeding, medicatie en klachtenhistorie. Er volgt een kort lichamelijk onderzoek waarbij o.a. een polsdiagnose wordt gedaan.

Vervolgens wordt de diagnose gesteld en gaan we over op het kiezen van behandelplan en behandelmethode.

Bent u klaar met pijn en wilt u verder geholpen worden?

Maak een afspraak!

Hoe heeft u ons gevonden?

Maak de rekensom ter beveiliging

7 + 3 =