Pijnbestrijding


Pijn komt voor in vele soorten en kan een mensenleven helemaal in zijn greep hebben. Bij Zeilstra Acupunctuur behandel ik alle soorten pijn waar ook in het lichaam. Of deze nu chronisch is of acuut, jarenoude pijn of pijn die recent is opgelopen. Het maakt ook niet uit wat de oorzaak van de pijn is; ik behandel alle pijn.

Het gebruik van pijnstilling loopt in de hele wereld op en Nederland is dat niet anders. De risico's van het steeds voorschrijven van steeds zwaardere pijnstilling is verslaving en over dosering, met alle gevolgen die daar uit kunnen komen. Vaak hebben deze medicijnen zware bijwerkingen en kan je er erg suf van worden. waardoor u weer andere klachten kunt ontwikkelen. ook heeft dit direct gevolgen voor het besturen van voertuigen, waardoor u minder mobiel bent.

Er lopen verschillende onderzoeken naar wat nu een alternatief is om het gebruik van zware pijnstillers te verminderen. Acupunctuur is één van de mogelijkheden om op een verantwoorde manier controle te krijgen over uw pijn. Bij Zeilstra Acupunctuur maak ik gebruik van dr Tan’s balansmethoden welke zeer effectief is en zeker geen bijwerkingen heeft. Het werkt bij alle soorten pijn, ongeacht wat de oorzaak ook is. Het werkt vrijwel direct en u zal al bij de eerste behandeling verlichting merken. Acupunctuur biedt u een goed alternatief. Ook als u al bij een pijnpoli loopt, is het altijd een goed idee om ernaast uw pijn of andere klachten met acupunctuur te laten behandelen.

Het voordeel van acupunctuur bij pijnbestrijding is, dat er alleen naalden gebruikt worden. Deze naalden die slechts een paar 10e van een millimeter dik zijn. op deze manier stimuleren we uw immuunsysteem in het aangedane gebied. daardoor word de doorbloeding bevorderd en de aanvoer en afvoer van voedingsstoffen naar het aangedane gebied zal toenemen.

Mocht u geïnteresseerd zijn en meer informatie willen hebben over pijnbestrijding met acupunctuur. neemt u dan gerust contact op met Zeilstra Acupunctuur. www.zeilstraacupunctuur.nl

Bellen
Map
Instagram