Pijnbestrijding

Pijn komt voor in vele soorten en kan een mensenleven helemaal in zijn greep hebben. Bij Zeilstra Acupunctuur behandel ik alle soorten pijn waar ook in het lichaam. Of deze nu chronisch is of acuut, jarenoude pijn of pijn die recent is opgelopen. Het maakt ook niet uit wat de oorzaak van de pijn is; ik behandel alle pijn. Het gebruik van pijnstilling loopt in de hele wereld op en Nederland is dat niet anders.

Er lopen verschillende onderzoeken naar wat nu een alternatief is om het gebruik van zware pijnstillers te verminderen. Acupunctuur is één van de mogelijkheden om op een verantwoorde manier controle te krijgen over uw pijn. 

Bij Zeilstra Acupunctuur maak ik gebruik van dr Tan’s balansmethoden welke zeer effectief zijn en zeker geen bijwerkingen hebben.

Het werkt bij alle soorten pijn, ongeacht oorzaak ook is. Acupunctuur biedt u een goed alternatief. Ook als u al bij een pijnpoli loopt, is het altijd een goed idee om ernaast uw pijn of klachten met acupunctuur te laten behandelen. U heeft niks te verliezen, u kunt wel winnen. Neemt u gerust contact met mij op, dan bekijk ik samen met u wat ik voor u kan beteken.